RIB steiks BEZ kaula

Sagriezts šķēlēs, iepakojumā 2 šķēles steika biezumā.

Cena: 24.00 eur/kg

Produkta apraksts

Alternatīvie nosaukumi šim izgriezumam: Delmonico, scotch filet, boneless rib steak, ribeye roll steak.

Derēs ātrai pagatavošanai – grilēšanai, cepšanai pannā vai cepeškrāsnī. Tas nav jāsutina vai jāvāra.

Lai arī pagatavot var ātri, ir jāņem vērā, ka biezākie gabali ir jācep ilgāk. Vispirms, kārtīgi uzkarsētā pannā, steiku no abām pusēm apcep (apbrūnina). Apcepšana augstā temperatūrā ir nepieciešama, lai izveidotos “garoziņa”, kas neļautu iztecēt gaļas sulai. Līdz vēlamajai gatavībai, steiku turpina cept pie zemākas temperatūras vai arī cepeškrāsnī apm.10-12 minūtes, uzliekot pa virsu pikucīti sviesta un rozmarīna zariņus. Neaizmirstiet, gaļu pēc cepšanas vēl “atpūtināt” 12 minūtes.

Piemērots sātīgai maltītei!